Flanders Synergy let's work together
Infosessie opleiding senior consultant innovatieve arbeidsorganisatie
Infosessie opleiding senior consultant innovatieve arbeidsorganisatie

Infosessie opleiding senior consultant innovatieve arbeidsorganisatie

Op zaterdag 25 maart en donderdag 4 mei 2017 organiseert Antwerp Management School een infodag over haar opleidingsprogramma's voor professionals. Via allerlei infosessies kan je kennismaken met het aanbod voor het komende academiejaar 2017-2018. Wil jij ook graag IAO-ambassadeur worden en organisaties begeleiden naar een innovatieve arbeidsorganisatie, volg dan één van deze infodagen en kom meer te weten over de opleiding senior consultant innovatieve arbeidsorganisatie. Deze opleiding is een gezamenlijk initiatief van de Antwerp Management School en Flanders Synergy.

Het volgen van de opleiding zorgt ervoor dat je van aanpakken weet als het gaat om het ontwerpen en implementeren van sterk verbeterde arbeidsorganisaties. De inhoud en de aanpak van de opleiding wordt steeds geactualiseerd en vernieuwd, en bouwt inhoudelijk sterk voort op de kennisontwikkeling en terreinervaring van de jongste jaren in het Flanders Synergy netwerk in tal van sectoren. De cursisten bestaan steeds uit een interessante mix van mensen uit de bedrijfswereld(senior operations en HR-profielen) en ervaren adviseurs.

Programma infodagen

  • 18.30u: Ontvangst met koffie/thee/broodjes
  • 19.00 – 20.30u: Infosessies
  • 20.30 - 22.00u: Netwerkdrink

Infosessie innovatieve arbeidsorganisatie

Innovatief bezig? Als organisatie beter presteren én aandacht geven aan kwaliteit van arbeid? Veranderen en slimmer organiseren? Til jouw arbeidsorganisatie naar een volgend niveau dankzij innovatieve inzichten uit wetenschap en praktijk. Kom kennismaken met de bouwstenen van de opleiding, de docenten en de kandidaat-deelnemers en laat je overtuigen.

Meer informatie

Meer informatie over de infodag vind je hier.

Wil je weten wat de opleiding precies inhoudt, dan kan je alvast een kijkje nemen op onze website.