Flanders Synergy let's work together
Eéndaagse opleiding: proeven van IAO
Eéndaagse opleiding: proeven van IAO

Eéndaagse opleiding: proeven van IAO

Deze ééndaagse opleiding biedt een eerste kennismaking met de principes en de werking van een innovatieve arbeidsorganisatie. Het is bedoeld voor wie mee op ontdekkingsreis wil om deze innovatieve manier van organiseren beter te leren kennen. Theoretische inzichten worden gekoppeld aan tal van voorbeelden uit de praktijk.

 
Programma

Waarom innovatief organiseren? 

  • We spreken regelmatig over dwang en drang om de organisatie te veranderen. Tijdens de introductie proeven we de factoren in de interne of externe omgeving van organisaties die aanleiding geven tot het opstarten van een veranderingstraject rond IAO.

Wat zijn de uitgangspunten?

  • Als we weten waarom we moeten veranderen, dan moeten we bepalen hoe we dat gaan doen. De principes van IAO zijn wetenschappelijke onderbouwde inzichten met een sterke vertaalslag naar de praktijk. Deze uitgangspunten vormen de basis en zijn vertaalbaar naar alle sectoren. 

Hoe kan ik IAO in mijn organisatie introduceren? 

  • Als je weet wat het probleem is en je begrijpt aan de hand van welke principes je dit kan oplossen, dan wil je meestal zo snel mogelijk van start gaan. Het is dan erg handig als je op voorhand weet wat de kritische succesfactoren zijn van een IAO-traject. 

Waar kan Flanders Synergy bij helpen?

  • Uiteraard sta je er niet alleen voor. Flanders Synergy en haar bataljon van adviseurs staan klaar om je hierbij te helpen. We leggen kort uit wat je van Flanders Synergy mag verwachten en wat onze belangrijkste innovatiedoelstellingen zijn. 

Praktisch

De workshop start donderdag 23 november 2017 om 10u en duurt tot 16u met de mogelijkheid om daarna aan te sluiten bij de ledenavond "De maatschappelijke meerwaarde van werken met zelfsturende teams". Beide events vinden plaats op dezelfde locatie: Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen, Jenny Tanghestraat 2, 9050 Gent (Ledeberg).

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link. Deze opleiding is gratis voor leden van Flanders Synergy. Niet-leden betalen 125 euro excl. BTW