Flanders Synergy let's work together
Onze openstaande vacatures

Onze openstaande vacatures

11/05/2017

 

Om ons team verder uit te breiden zijn we dringend op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers:

  • Digital hunter - gek van digitaal en sociaal

V​oor de ontwikkelingen van onze (online) producten zijn we op zoek naar een Digital Hunter die ons team wil versterken om enerzijds het passende business model te ontwikkelen en anderzijds ons team competent maakt om een nieuwe online platform samen uit te bouwen. Voor meer informatie over welk profiel we precies zoeken, lees de volledige vacature.

  • Organisatie-ontwerper in de Zorg

De Organisatie-ontwerper in de Zorg wordt de trekker van het innovatieve project in de eerstelijns gezondheids- en welzijnszorg. Hij/zij trekt dit project met groot enthousiasme, en neemt hierin verschillende rollen op: organisatieadviseur, toolontwikkelaar en netwerker & verbinder. Wil je meer weten? Bekijk hier de vacature.

  • Researcher – organisatieanalist

​Word jij enthousiast van werken met cijfers en het maken van statistische analyses? Dan ben jij de nieuwe researcher - organisatieanalist die we zoeken. Tot jouw takenpakket behoort onder meer het verder ontwikkelen van onze werknemersbevraging alsook het van A tot Z opzetten en uitvoeren van onderzoek naar de impact van organisatorische interventies op de bedrijfsprestaties bij een twaalftal industriële cases. Interesse? Lees de volledige vacature.