Flanders Synergy let's work together
Oproep: begeleiding IAO in woonzorgcentra

Oproep: begeleiding IAO in woonzorgcentra

25/02/2019

Eind 2018 keurde de Vlaamse Regering het project ‘Innovatieve arbeidsorganisatie in de woonzorgcentra’ goed. Dit voorjaar start het traject bij geselecteerde woonzorgcentra. Daarom lanceren we nu een oproep tot begeleiding. Concreet zijn we op zoek naar 10 adviseurs die elk een lerend netwerk, samen met een andere adviseur en FS, ondersteunen. Ook de individuele begeleiding van 2 woonzorgcentra in zo’n lerend netwerk behoort tot de verantwoordelijkheden. De rekrutering van deze adviseurs loopt via een openbare aanbesteding.

Heb je interesse? Registreer je dan nu op het e-Procurement platform en dien je dossier (offerte) in.
 

Achtergrondinformatie IAO in woonzorgcentra

  • De afgelopen 2 weken vonden er 4 provinciale infosessies plaats. Deze werden door zo’n 250 geïnteresseerden bijgewoond.
  • Tot 1 april kunnen woonzorgcentra een aanvraagdossier indienen om deel te nemen aan het traject. Er is een aanbod voor 3 doelgroepen: ‘verkenners’, ‘starters’ en ‘gevorderden’. Met in totaal 20 ‘startende’ en 15 ‘gevorderde’ woonzorgcentra starten we lerende netwerken op. In het project onderzoeken we o.a. een aantal vraagstukken op het vlak van werkbaarheid en leiderschap. Het project loopt tot de zomer van 2021. Meer info lees je hier.

 

Opdracht adviseurs

  • Om deel te kunnen nemen, moet je je registreren op het e-Procurement platform. Nadien kan je je dossier (offerte) indienen tot 25 maart 2019, 9u30. In het bestek staat alle info rond de indiening.
  • Geïnteresseerden kunnen vragen stellen over deze opdracht tot uiterlijk 12 kalenderdagen voor de uiterste datum voor ontvangst van de offertes.
  • Inschrijvers worden uitgenodigd op een jurygesprek op 27 maart 2019.
  • Ten laatste 1 april 2019 communiceren we over de gunningsbeslissing.
  • Op 25 april 2019 (namiddag) komen de geselecteerde inschrijvers samen met Flanders Synergy om het project inhoudelijk door te praten en afspraken te maken.
  • De opdracht van de adviseurs start (kick-off/lerende netwerken) in mei 2019 en loopt tot juli 2021.
  • Elke adviseur begeleidt (samen met een andere adviseur) een lerend netwerk dat uit 4 organisaties (‘starters’) bestaat. 2 daarvan zal de adviseur ook individueel begeleiden.
  • Enkel geselecteerde adviseurs kunnen ook ingeroepen worden om de ‘verkenners’ en ‘gevorderden’ te begeleiden.


Meer info over de procedure, het engagement (opleiding, tijdsbesteding, financiële vergoeding,…) en de rol die Flanders Synergy in het project speelt, vind je terug in het bestek. Heb je vragen, dan kan je ook terecht op wzc@flanderssynergy.be

 

Bestekdocument en bijlagen